Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@06:39:16 GMT

سُکنی‌گزینی در خانه، توفیق اجباری روزهای کرونایی

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۶۸۸۸

سُکنی‌گزینی در خانه، توفیق اجباری روزهای کرونایی

ویروس کرونا با وجود اثرگذاری مخربش بر سلامت جسم و روان اعضای خانواده و اقتصاد کشور، اما این ویروس ماندنی نیست و می توان محدودیت‌های ناشی از آن را به فرصت های ارزشمند تبدیل کرد.
مهمترین محدودیت این بیماری ماندن در منزل، پرهیز از دید و بازدید های نوروزی و خود داری از سفرهای غیرضروری است. 
ماندن در منزل و تعطیلی مراکز آموزشی اوقات فراغت زیادی را برای خانواده ها ایجاد کرده است و مدیریت درست این اوقات توسط خانواده می‌تواند به عاملی برای مهارت آموزی و خودشکوفایی نسل جوان تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بطاعت اوقات فراغت در منزل تهدید جدی برای خانواده ها


یک استاد روانشناسی دانشگاه گفت: چگونگی سپری کردن اوقات فراغت در زمان شیوع ویروس کرونا به موضوعی مهم برای خانواده‌ها تبدیل شده است. 
اسماعیل خانجانی افزود: این تعطیلات و ماندن در خانه می‌تواند در بروز خلاقیت و استعدادهای آینده سازان این مرزو بوم تاثیرگذار باشد و به آنها را قادر خواهد ساخت تا حتی علایق شغلی خود را پیدا کنند و با بهره برداری از امکان آزمون و خطا و تجربه‌اندوزی در این فرصت، آینده خود را رقم بزنند.
وی با تاکید بر اینکه خانواده ها  از بحران کرونا می توانند فرصت سازی کنند، ادامه داد: خانواده‌ها می‌توانند با هدایت و راهنمایی فرزندان خویش، این اوقات را به زمانی برای آموزش‌های سرگرم کننده بدل سازند تا نقطه عطفی در زندگی آنان باشد.
 این روانشناس گفت: بعد از انقلاب صنعتی، بحث اوقات فراغت در کشورهای صنعتی مطرح شد، تا خانواده‌ها بعد از زمان کار، فرصت تفریح، گردش، تعامل و گفتگو و پرداختن به امور زندگی شخصی خود با دیگر اعضاء خانواده را داشته باشند. 
خانجانی اظهار داشت: در واقع برخی پژوهشگران معتقدند کاهش اجباری زمان کار، برای پرداختن افراد به زندگی شخصی موضوع مهمی است، بدین معنی که بعد از انجام کار طاقت فرسا و خستگی، همه فرصت داشته باشند تا درکنار خانواده به امور زندگی بهتر بپردازند.
وی خاطرنشان کرد: ویروس کرونا و اجبار برای ماندن در خانه فرصتی برای بودن اعضای خانواده در کنار یکدیگر ، ایجاد صمیمیت و تعامل بیشتر همسران و فرزندان است.
خانجانی وی بیان کرد: هر قدر ارتباط چهره به چهره در خانواده کاهش یابد جو عاطفی بین افراد و انتقال مسائل فرهنگی از والدین به فرزندان نیز کاسته می‌شود.

این استاد دانشگاه ادامه داد: شتغال زنان و غیبت مادران که مرکز ثقل ارتباط و کانون اصلی گفتگو با اعضای خانواده است، باعث شده که با پدیده کودکان کلید به دست در جامعه مواجه شویم.

خانجانی گفت: ساعت حضور اعضای خانواده در منزل متفاوت شده است و نوع کار پدر و چند شیفت کار کردن مردان به عنوان سرپرست، باعث شده است که خانواده ثبات خود را از دست دهد.

این روانشناس با اشاره به اثرات مثبت گفتگو تاکید کرد: گفتگو بین اعضای خانواده باعث انتقال تجربه و فرهنگ بومی به فرزندان و افزایش فضای عاطفی و انرژی جهت در بین آن‌ها می‌شود.

خانه نشینی راهبردی که تهدید را به فرصت تبدیل می کند


مدیرعامل موسسه آوای مهر آفتاب کمره خمین گفت: هموطنان می توانند از فرصت ویژه نوروز امسال برای یادگیری مهارت‌های جدید و تمام کردن کارها و طرح‌های نیمه کاره استفاده کنند.
سحر راشدی با اشاره به اینکه  نوجوانان و جوانان از تعطیلی مدارس و دانشگاه ها برای یادگیری مهارت‌های هنری جدید استفاده کنند، افزود: آشپزی، خیاطی، هنرهای تجسمی و بازی‌های مفید رایانه ای، مطالعه و تماشای فیلم بهترین سرگرمی در نوروز امسال است.
وی ادامه داد: ماندن در خانه توفیق اجباری است برای زنان شاغل که بیشتر در کنار فرزندان خود باشند و برای دانش آموزانی که امسال کنکور دارند فرصت درس خواندن بدون مهمان را فراهم کرده  است.

از ورزش های هوازی در منزل غافل نشویم


رییس تربیت بدنی خمین با اشاره به اینکه انجام  ورزش هوازی به داشتن وسایل ورزشی خاص یا یک محیط بزرگ نیاز ندارد، گفت: ورزش کردن به بدن آماده و انگیزه نیاز دارد.
سعید امجدی افزود: انجام حرکاتی مانند تاباتی، پروانه، کوه نورد و شیب و نرمش‌ در منزل سبب سلامت جسم و شادابی روح اعضای خانواده می شود.
وی اظهار داشت: ورزش‌های ساده در منزل در شرایطی که به دلیل شیوع کرونا تمام باشگاه های ورزشی تعطیل است و فعالیتهای بدنی شهروندان کاسته شده از چاقی افراد و بیماری هایی نظیر دیابت جلوگیری می کند.
رییس تربیت بدنی خمین ادامه داد: تمام اعضای خانواده در هر سنی که باشند می توانند در منزل ورزش کنند و از اپلیکیشن های ورزشی در فضای برای یادگیری ورزش‌های ساده استفاده کنند.
مدیر انتشارات پرپروک خمین گفت: ماندن در خانه فرصت خوبی برای نوشتن داستان ها و سرودن شعرهای جدید است نبود رفت و آمدهای نوروز به این آفرینش هنری کمک می کند.
امید خسروی اظهار داشت: نوشتن خاطرات دوران شیوع کرونا ، عکاسی با دوربین گوشی تلفن همراه، بازی های جمعی و مطاله کتاب در فضای مجازی از جمله کارهایی است که اعضای خانواده می توانند در نروز امسال به جای سفر و عید و بازدید در منزل انجام دهند. 
راساس آخرین آمار تا کنون ۸۴۶ نفر در استان مرکزی به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۴۷۸ مورد از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.
  
 

برچسب‌ها ویروس کرونا استان مرکزی خمین پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان مرکزی خمین ویروس کرونا استان مرکزی خمین اعضای خانواده ماندن در خانه ویروس کرونا اوقات فراغت خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۶۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود چهره‌های جدید و احتمال شکل‌گیری جریانات نوپا در مجلس

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«کاظم معتمدی‌فر» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

ورود چهره‌های جدید و احتمال شکل گیری جریانات نوپا

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

موضوع مهم حمایت از تولید که مکرراً در فرمایشات مقام معظم رهبری ذکر گردیده است

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون صنایع و معادن، کمیسیون اقتصادی، کمیسیون برنامه و بودجه

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

عدم تهیه و اجرای طرح جامع زیارت

عدم جذب بودجه‌های ملی

بحران آب

کد خبر 6087942

دیگر خبرها

  • عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است
  • سیدرضا اکرمی: امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است/ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی کار نیست؟
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • حضور استاندار ایلام در منزل شهید تازه‌تفحص‌شده دوران دفاع مقدس
  • فداکاری بانوی روستایی برای نجات جان راننده خودرو سانحه دیده
  • حجاج استان سمنان برای نیازمندان خانه می‌سازند
  • فیلم| ویدیوی تکان دهنده از صحبت‌های کودک فلسطینی که تمام اعضای خانواده‌اش به شهادت رسیدند
  • سرقت ۱۵ هزار دلار توسط سرایدار خانه
  • اعضای شورای اسلامی فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • ورود چهره‌های جدید و احتمال شکل‌گیری جریانات نوپا در مجلس