Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازی‌های المپیک با تصمیم کمیته بین‌المللی المپیک برای یک سال به تعویق افتاد و هم‌اکنون فرصت مناسبی است که ملی پوشان با ارتقای رکورد خود ورودی المپیک را کسب کنند.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، تعویق یک‌ساله المپیک با تصمیم کمیته بین‌المللی المپیک به دلیل شیوع ویروس کرونا اگرچه اتفاق بی‌سابقه در تاریخ ورزش جهان محسوب می‌شد اما به اعتقاد خیلی از کارشناس ورزش ایران این توفق اجباری به سود ایران است و سهمیه‌های کاروان المپیک توکیو می‌تواند بیشتر از گذشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رشته دوومیدانی تاکنون احسان حدادی در پرتاب دیسک و حسن تفتیان در دوی 100 متر موفق به کسب سهمیه المپیک شدند و حالا این فرصت یک‌ساله باعث می‌شود تا ملی‌پوشان دوومیدانی برای کسب سهمیه تلاش زیادی کنند.

هرچند که برخی رکورد برخی از آن‌ها تا رسیدن به جواز حضور در المپیک خیلی زیاد است و باید دید در این سال منتهی به المپیک می‌توانند سهمیه را از آن خود کنند و راهی آوردگاه توکیو شوند. فدراسیون دوومیدانی یکی از فدراسیون‌های بی‌ثبات ورزش ایران است که در روزهای پایانی سال 98 بعد از مدت‌ها بلاتکلیفی صاحب رئیس شد اما به دلیل شبهاتی که در مجمع برگزاری فدراسیون دوومیدانی وجود داشت از سوی وزارت ورزش و جوانان انتخابات فدراسیون ابطال شد و در نهایت باز هم با سرپرست اداره می‌شود. بدون شک یکی از نیازهای اساسی دوومیدانی در سال 99 مشخص شدن وضعیت ریاست این فدراسیون است و باید دید وزارت ورزش انتخابات آن را چه زمانی در دستور کار قرار می‌دهد.

تعویق المپیک شانس دوومیدانی کاران ایران را برای کسب سهمیه بالا برد؛ در حال حاضر اصلی‌ترین گزینه کسب سهمیه المپیک مهدی پیرجهان در ماده ۴۰۰ متر با مانع است که با توجه به رنکینگ جهانی به‌احتمال زیاد مسافر توکیو خواهد شد.

قبل از اینکه بازی‌های المپیک با نظر نهایی کمیته بین‌المللی المپیک به تعویق بیفتد؛ مجوزهای ورودی ملی‌پوشان دوومیدانی برای کسب سهمیه به شرح زیر بوده است:

فرزانه فصیحی(دوی ۱۰۰ متر): بهترین رکورد شخصی ۱۱.۷۸، رنکینگ جهانی ۴۳۹، ظرفیت المپیک ۵۶، ورودی المپیک ۱۱.۱۵

مهدی پیرجهان(دوی ۴۰۰ متر با مانع): بهترین رکورد فصل ۴۹.۳۳، رنکینگ جهانی ۲۹، ظرفیت المپیک ۴۰ نفر، ورودی المپیک ۴۸.۹۰

شاهین مهردلان (پرتاب وزنه): بهترین رکورد فصل ۲۰.۷۴، رنکینگ جهانی ۷۵، ظرفیت المپیک ۳۲ نفر، ورودی المپیک ۲۱.۱۰

بهنام شیری(پرتاب دیسک): بهترین رکورد فصل ۶۰.۸۹، رنکینگ جهانی ۶۳، ظرفیت المپیک ۳۲ نفر، ورودی المپیک ۶۶.۰۰

حسین رسولی(پرتاب دیسک): بهترین رکورد فصل ۵۵.۰۴، رنکینگ جهانی ۲۲۴، ظرفیت المپیک ۳۲، ورودی المپیک ۶۶.۰۰

کیوان قنبرزاده(پرش ارتفاع): بهترین رکورد فصل ۲.۲۳، رنکینگ جهانی ۸۰، ظرفیت المپیک ۳۲، ورودی المپیک ۲.۳۳

محمدجعفر مردادی(ماراتن): بهترین رکورد شخصی ۲:۱۷:۴۱، رنکینگ جهانی ۱۲۰۵، ظرفیت المپیک ۸۰ نفر، ورودی المپیک ۲:۱۱:۳۰

محمدحسین ابارقی(۲۰۰ متر): تنها رکوردی که به‌عنوان بهترین رکورد فصل این ورزشکار ثبت‌شده است به ۶۰ متر داخل سالن برمی‌گردد که ۶.۷۷ است. علاوه بر این جایگاه کلی این ورزشکار ۶۷۸۴ است و رنکینگی در ۲۰۰ متر برایش ثبت‌نشده است. ظرفیت المپیک ۵۶ نفر، ورودی المپیک ۲۰.۲۴

طبق سهمیه‌های ورودی المپیک دوومیدانی کارانی چون شاهین مهردلان در پرتاب وزنه، کیوان قنبرزاده در پرش ارتفاع، حسین رسولی و بهنام شیری در پرتاب دیسک احتمال کسب سهمیه روی کاغذ دارند هرچند که در بین این نفرات مهدی پیرجهان در دوی 400 متر با مانع بیشتر از همه شانس المپیکی شدن دارد. او در سال گذشته عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت و توانست هفت مرتبه رکورد ملی را جابه‌جا کند. با توجه به رنکینگ جهانی پیرجهان از طریق رتبه هم می‌تواند جواز حضور در المپیک را به دست بیاورد.

در بین دیگر ملی‌پوشان دوومیدانی بهنام شیری هم یکی از شانس‌های احتمالی کسب سهمیه المپیک است؛ او به همراه حسین رسولی مدتی است در بلاروس تمرینات خود را پیگیری می‌کنند اما به دلیل شیوع ویروس کرونا فعلاً در این کشور ماندگار شدند. شیری از طریق رنکینگ نمی‌تواند به آوردگاه توکیو برسد و در تلاش است تا در یک سال باقی‌مانده تا توکیو بتواند در مسابقات مختلف رکورد خود را ارتقا دهد و راهی توکیو شود.حسین رسولی فاصله خیلی زیادی با ورودی المپیک دارد، ورودی المپیک در رشته پرتاب دیسک 66 متر است و این در حالی است که رکورد رسولی 55 است و فاصله زیادی دارد.

دیگر ملی‌پوش دوومیدانی که برای سهمیه تلاش می‌کند؛ کیوان قنبرزاده است که آخرین رکورد او 23/2 است البته خودش مدعی است که 25/2 را ثبت کرده است؛ رکورد ورودی برای این رشته 33/2 است و قنبرزاده باید خیلی تلاش کند تا خود را به این رکورد برساند. او سال گذشته مدتی در روسیه زیر نظر مربی‌اش تمرین می‌کرد اما با شیوع ویروس کرونا به ایران بازگشت.

حدنصاب ورودی المپیک برای رشته پرتاب وزنه 10/21 است که شاهین مهردلان نماینده این رشته رکورد 74/20 را به ثبت رسانده و فاصله زیادی با کسب ورودی دارد. به‌هرحال باید دید این ورزشکارانی که تا ورودی المپیک فاصله دارند می‌توانند در این یک سال فرصت طلایی به جمع المپیکی‌ها اضافه شوند. بدون شک اگر المپیک در زمان مقرر برگزار می‌شد لیست دوومیدانی کاران اعزامی به المپیک توکیو نهایتاً به عدد سه می‌رسد اما حالا با این فرصت طلایی می‌توان امیدوار باشیم دوومیدانی به تعداد ورزشکاران بیشتر راهی المپیک خواهد شد. در المپیک ریو تعداد دوومیدانی کاران اعزامی به ریو عدد 10 بود و حالا اهالی دوومیدانی امیدوارند با این فرصت دوباره سهمیه‌های بیشتری نصیب دوومیدانی ایران شود.

انتهای پیام/4057/

منبع: آنا

کلیدواژه: احسان حدادی دوومیدانی حسن تفتیان المپیک توکیو مهدی پیرجهان بهترین رکورد فصل دوومیدانی کاران ورودی المپیک ۲ رنکینگ جهانی پرتاب دیسک حسین رسولی ملی پوشان کسب سهمیه یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۸۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، در این دیدار دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا با ابراز خوشحالی از فراهم شدن فرصت دیدار با وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران نقش بسیار مهمی در توسعه این رشته در آسیا داشته و تلاش‌ها و همکاری‌های رئیس انجمن سپک تاکرا با مسوولان بین المللی این رشته قابل تقدیر است.

حلیم بن قادر در ادامه سخنانش نقش تاثیرگذار ایران در ورزش جهان به ویژه کشورهای اسلامی را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: ایران به عنوان کشوری بزرگ و با دیدگاه‌های مهم در ورزش جهان بسیار تاگذار بوده به طوریکه هم اکنون بسیاری از کشورها از ایران الگو برداری می‌کنند.

وی افزود: نگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران به ورزش زنان، ورزش کشورهای مسلمان را نیز تحت تاثیر قرارداده و هم اکنون بسیاری از این کشورها، پوشش اسلامی زنان ورزشکار ایرانی را برای ورزشکاران زن خود برگزیده‌اند.

رییس فدراسیون آسیایی سپک تاکرا همچنین به مسابقات جهانی این رشته در کوالالامپور اشاره کرد و از وزیر ورزش و جوانان دعوت کرد به عنوان میهمان ویژه در اختتامیه این رویداد حضور پیدا کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش پیشرفت ایران در حوزه زیر ساخت‌ها و امکانات ورزشی را مورد توجه قرار داد و پیشنهاد راه اندازی آکادمی جهانی سپک تاکرا در ایران را مطرح کرد.

در ادامه وزیر ورزش و جوانان با اشاره به برگزاری مسابقات زیر ٢٣ سال آسیا در ٢٢ مرداد با حضور ١٢ کشور در ایران گفت: امیدوارم میزبانی خوبی برای ورزشکاران حاضر در این رویداد مهیا کنیم.

در ادامه کیومرث هاشمی پیشنهاد کرد که نشست هیات رئیسه کنفدراسیون جهانی در حاشیه برگزاری مسابقات زیر ٢٣ سال آسیا در ایران برگزار شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ایران از زیر ساخت‌های مناسب برای میزبانی رویدادهای بزرگتر نیز برخوردار است اظهار داشت: این آمادگی وجود دارد تا مسابقات جهانی این رشته را در ایران میزبانی کنیم.

کد خبر 6096623

دیگر خبرها

  • بررسی شرایط تیروکمان برای ورود به المپیک/ رکورد خوب، شرایط سخت
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • اشتری: سهمیه المپیک پاریس به ایران می‌رسد
  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • حضور ملی پوشان المپیکی شمشیربازی در جایزه بزرگ سئول
  • حضور شمشیربازان المپیکی در جایزه بزرگ سئول
  • یک پله سقوط مقصودلو و طباطبایی در رنکینگ جهانی شطرنج
  • دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک