Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع ویروس کرونا در چند ماه اخیر به یکی از مهمترین و بزرگترین چالش‌های بین المللی تبدیل شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ در حال حاضر شیوع ویروس کرونا در چند ماه اخیر به یکی از مهمترین و بزرگترین چالش‌های بین المللی تبدیل شده است. چالشی که در چند ماه ماه گذشته بسیاری از مشاغل، جلسات مهم بین المللی، سینماها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را تحت تاثیر قرار داده و همه این بخش‌ها را به تعطیلی کشانده است. در این بین مسابقات ورزشی و اردوهای تمرینی رشته‌های مختلف نیز تحت الشعاع این ویروس مرموز قرار گرفته به طوری که علاوه بر لغو مسابقات جهانی، آسیایی و رقابت‌های باشگاهی مهمترین رویداد ورزشی جهان یعنی المپیک نیز با تعویق یکساله مواجه شده است.

تاثیر بیشتر کرونا در رشته‌های آبی

اما سوال اصلی که در اینجا مطرح می‌شود این است این تعطیلات اجباری که هنوز هم زمان دقیقی از شروع مجدد اردوها و از سرگیری مسابقات در دست نیست کدام یک از رشته‌های ورزشی را بیشتر در معرض آسیب و ضررهای جبران ناپذیر قرار داد؟ بی‌شک با توجه به شرایطی که کرونا ویروس به وجود آورده است برخی رشته‌ها مانند ورزش‌های آبی که ورزشکاران آن برای تمرین مجبور به استفاده از استخر هستند بیشترین آسیب را به خود دیدند در کنار آن رشته‌های انفرادی که در آن‌ها ثبات وزن از اهمیت بالایی برخوردار است در رده دوم قرار می‌گیرند که انتظار می‌رود پس از عادی شدن شرایط  این رشته‌ها بیش از سایر رشته‌ها مورد توجه قرار بگیرند تا آسیب های وارد شده را هر چه سریع‌تر جبران کنند.

خشایار حضرتی، سرمربی تیم‌ ملی شنا، در این رابطه به خبرنگار برنا گفت: در حال حاضر همه رشته‌ها با توجه به اتفاقی که رخ داده متضرر شدند اما بدون تردید در این میان رشته‌های آبی بیشترین ضربه را دیدند چون در این زمان فقط می‌توانند تمرینات بدنسازی را انجام دهند و استخرها و مکان‌هایی که در اختیار این رشته قرار داشت همه تعطیل شدند و قطعا نمی‌توان چنین امکاناتی را حتی در حد محدود برای تمرین در خانه درست کرد. البته یکسری رشته‌ها مانند قایقرانی و ژیمناستیک که ابزار تمرین‌شان متفاوت است از این آسیب دور نمانند.

زمانی برای ریکاوری ورزشکاران

محمود افشاردوست، کارشناس والیبال، نیز معتقد است: همه رشته‌ها به یک اندازه از این اتفاق آسیب دیدند و البته این موضوع صرفا مختص کشور ایران نیست الان همه جای دنیا مسابقات و اردوها تعطیل هستند. به نظرم به این شرایطی که حالا برای همه یکسان است نباید به عنوان آسیب نگاه کنیم. بهتر است از زاویه دیگری هم این اتفاق را در نظر بگیریم مانند فرصتی که برای آسیب دیده‌ها به وجود آمد. برخی از ورزشکاران ما در یکسری از رشته‌ ها که شانس اول کسب مدال در رویدادهای پیش رو هستند چندی پیش با آسیب دیدگی مواجه شدند بنابراین با این فرصت می‌توانند به خوبی ریکاوری کنند در کنار آن سایر ورزشکاران هم می‌توانند برای کسب آمادگی بیشتر تلاش کنند.

کار دشوار در اعلام زمان برگزاری مسابقات

اصغر رحیمی در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: به اعتقادم بیشترین آسیب را رشته‌هایی دیدند که ثبات وزن در آنها از اهمیت بالایی برخوردار است مانند کاراته، بوکس، تکواندو، کشتی و ... در این رشته‌ها ورزشکاران باید همواره وزن خود را ثابت نگه دارند اما در چنین شرایطی که حتی تاریخ جدید مسابقات لغو شده هم مشخص نیست و هر روز یک تاریخ جدید اعلام و دوباره لغو می‌شود واقعا شرایط را برای هر ورزشکاری دشوار می‌کند. بنابراین کار فدراسیون‌های مربوط به این رشته‌ها و حتی کمیته ملی المپیک هم برای احیا آسیب‌های وارده شده نسبت به این رشته‌ها سخت‌تر از گذشته خواهد بود چون اگر به آمار نگاه کنیم دقیقا بیشترین مدال‌ها در رقابت‌های مختلف توسط همین رشته‌ها به دست آمده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تکواندو کشتی ووشو کاراته شنا ورزش های آبی کرونا آسیب به ورزش چالش بین المللی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۳۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خدابنده لو گفت: امروزه افراد دارای معلولیت در فعالیت‌های اجتماعی و مسابقات زیادی شرکت و توانمندی‌های خود را به جامعه ثابت می‌کنند.

وی افزود: در این راستا اولین جشنواره ورزش‌های بومی، محلی در سه شهرستان زنجان، ابهر، خدابنده در سال گذشته برگزار شد که استقبال گروه‌های هدف را به دنبال داشت.

مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد: فعالیت‌های ورزشی برای افراد دارای معلولیت از ۲ جنبه درمانی که هدف آن تأمین سلامتی و پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری‌های ثانویه است حائز اهمیت می‌باشد.

خدابنده لو گفت: ورزش نه تنها اعتماد به نفس را در فرد تقویت می‌کند بلکه نگرش جامعه را نسبت به معلولین دگرگون کرده و از نظر جسمی، روحی، فردی و اجتماعی آنها اثر قطعی و تعیین کننده‌ای دارد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به اجرای طرح آموزشی آگاه سازی پیشگیری از معلولیت‌ها در دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: این طرح با موضوعات سکته مغزی، بیماری قلبی- عروقی، استئوپروز، آرتروز، دیابت، سقوط و دمانس (آلزایمر) است که در سال گذشته ۲ هزارو ۷۲۷ در سطح استان شهری و روستایی تحت پوشش قرار گرفتند.

به گفته وی، آشنایی با بیماری استئو آرتریت، سقوط- بیماری دیابت - بیماری قلبی و عروقی -پوکی استخوان - سکته مغزی و آشنایی با بیماری دمانس از جمله موضوعاتی است که برای سالمندان جامعه هدف بهزیستی و افراد محلی در ۲ گروه سنی میانسالان با رده سنی ۶۵ الی ۴۵ و گروه سالمندی با رده سنی ۸۵ الی ۶۵ برای هر ۲ جنس آموزش داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • کسب ۶ مدال ورزشکاران قم در رقابت‌های شنای جانبازان و توان یابان کشور
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • نجفی: استاندارد نبودن پیست‌ها برای ورزشکاران هزینه‌بردار است
  • شورای اسلامی بازوی مشورتی برای مدیران کشور
  • خلأ جبران‌ناپذیر با صدایی که خاموش شد