Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیژن ذوالفقارنسب در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه برخی افراد می‌گویند ممنوعیت حضور خارجی‌ها در فوتبال ایران کار درستی نیست و نظر شما در این مورد چیست، اظهار داشت: فوتبال ایران اکنون یک شرایط بحرانی و بغرنج دارد که بخشی از این شرایط بحرانی در بخش مدیریت باشگاه‌ها و به ویژه باشگاه‌های خصولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این باشگاه‌ای خصولتی یا حتی فراتر از آن از مدیریت قوی‌ برخوردار نیستند و تخصص کافی در امر ورزش و به ویژه روابط بین‌الملل و اقتصاد بین‌الملل ندارند.

وی افزود: در چنین شرایط که باشگاه‌ها 70درصد از بودجه خود را صرف جذب دستمزد بازیکن می‌کنند باشگاه‌های ما متأسفانه از متخصصین اقتصاد و عقد قرارداد بین‌المللی بی‌بهره هستند یا خود مدیران این باشگاه‌ها نمی‌خواهند از وجود این متخصصین استفاده کنند و به همین دلیل شاهد بحران شدیدی در فوتبال هستیم که نتیجه‌اش این شده که فدراسیون و سازمان لیگ حضور خارجی‌ها را به طور کلی در فوتبال ایران ممنوع اعلام کند و این مسئله را از ریشه قطع کرده است. در شرایط کنونی به نظر من این ممنوعیت درست است هرچند اگر بخواهیم در درازمدت به آن نگاه کنیم ممنوعیتی منطقی به نظر نمی‌رسد.

سرمربی اسبق تیم سایپا تصریح کرد:‌ وقتی نمی‌توانیم در باشگا‌ه‌ها تحول اساسی ایجاد کنیم و فوتبال به دست اهلش سپرده نمی‌شود شاید در کوتاه‌مدت ممنوعیت حضور خارجی‌ها بتواند راه حل مناسبی باشد اما در درازمدت ما باید از بازیکنان خارجی استفاده کنیم و با جهان فوتبال تعامل داشته باشیم. اما به دلیل اینکه حضور خارجی‌ها در فوتبال ایران به خوبی مدیریت نشده در حال حاضر این ممنوعیت مناسب است. اگر به کشورهای دیگر نگاه کنیم می‌بینیم آنها از حضور خارجی‌ها در فوتبال‌شان نتایج و ثمرات خوبی گرفته‌اند اما برای ما این طور نبوده است.

مربی اسبق تیم ملی تأکید کرد: ممنوعیت حضور خارجی‌ها در فوتبال ایران یک توفیق اجباری است برای اینکه منافع و منابع مالی کشورمان و باشگاه‌ها حفظ شوند و بتوانیم در مسیر رشد کیفی هم قرار بگیریم.

ذوالفقارنسب با اشاره به پتانسیل بالای فوتبالیست‌های ایران، گفت: در حال حاضر فوتبال ایران قادر است سالی 8 تا 10 بازیکن را به خارج از کشور ترانسفر کند و این بازیکنان درآمدزا شوند اما به دلیل اینکه قراردادهای مناسبی امضا نمی‌شوند در آن بخش هم سود ناچیزی نصیب باشگاه‌های ایران می‌شود. بازیکنی که در 18 یا 20 سالگی در استقلال، پرسپولیس، سپاهان، تراکتور و... چهره می‌شود پیش از آن کجا بوده؟ این بازیکنان در برخی باشگاه‌های معمولی بازی کردند و وقتی در ویترین قرار می‌گیرند شکوفا می‌شوند اما بعد از ترانسفر آنها به خارج از کشور باشگاه‌های اولیه آنها نفعی از این پرورش بازیکن نمی‌برند به همین دلیل است که می‌‌گویم در بخش حقوق بین‌الملل ورزشی مشکلات زیادی داریم. من با ممنوعیت حضور خارجی‌ها در ایران هم موافق هستم و هم مخالف که دلایل موافقتم را بیان کردم.

وی در مورد اینکه چرا قراردادها علنی و شفاف نمی‌شود، گفت: این مسئله نیز درست نیست. قراردادها باید شفاف باشند و همه بدانند فوتبالیست‌ها چقدر دستمزد می‌گیرند و براساس آن نیز باید مالیات‌شان را بپردازند. چطور یک کارمند قبل از دریافت حقوق مالیاتش را می‌پردازد اما فوتبالیست‌ها باید مالیات بدهند البته به شرطی که مشخص شود مالیات بازیکنان و مربیان در کجا هزینه می‌شود. من به عنوان مربی مالیات داده‌ام اما نمی‌دانم این مالیات در چه زمینه‌ای صرف شده آیا صرف زیرساخـت‌ها و زمین‌های ورزشی شده یا نه؛ اگر چنین است من حاضر بودم مالیات بیشتری بدهم اما چون هزینه مالیات اهالی فوتبال مشخص نیست همه سعی می‌کنند که کمتر مالیات هم بدهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فوتبال حقوق بین الملل روابط بین الملل ورزش حضور خارجی ها در فوتبال ممنوعیت حضور خارجی ها فوتبال ایران باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۱۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوال روز: آینده علی خطیر در کجا رقم می‌خورد

به گزارش "ورزش سه"، پس از برکناری علی خطیر از سمت خود در باشگاه استقلال، سوال مهمی که ممکن است برای بسیاری از علاقه‌مندان به فوتبال پیش بیاید، آینده مدیرعامل سابق آبی‌هاست، اینکه او آیا تمایل دارد تا مدتی را به استراحت بپردازد یا سریعا در لیگ برتر مشغول فعالیت شود؟

نام علی خطیر با جنجال‌های زیادی در فوتبال ایران همراه بوده است. درگیری با اوسیانو کروز، دستیار کی‌روش، پس از بازدید از ساختمان پک، سبب شد تا برای نخستین‌بار، نام خطیر مورد توجه قرار بگیرد. او سپس با حضور در پست معاون ورزشی استقلال در مرداد 97، بیش از قبل در کانون توجهات قرار گرفت.

خطیر در ادامه مسئولیت‌های دیگری در فوتبال ایران برعهده گرفت که یکی از مهم ترین‌های آنها، حضور در هیئت مدیره باشگاه تراکتور بود ولی او پس از مدتی، از سمت خود کناره‌گیری کرد و پس از حضور در کمیته تدوین مقررات فدراسیون، به‌عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب شد.

حالا و با برکناری از سمت مدیرعاملی استقلال، باید دید که علی خطیر چه تصمیمی برای آینده خود خواهد گرفت. آیا او تصمیم می‌گیرد که مدتی را به استراحت بپردازد و یا اینکه در سمت جدیدی مشغول فعالیت خواهد شد؟ مدیر جوانی که آرزوهای زیادی با استقلال داشت ولی دوران حضور او روی نیمکت آبی‌ها بسیار کوتاه‌تر از چیزی بود که تصور می‌شد.

دیگر خبرها

  • نکونام: حضور یک نفر در استقلال باعث افتخار است | نمی‌توانند به من بگویند همیشه بیا
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • اعتراض تندروهای یهودی به سربازی اجباری با آتش‌زدن پرچم اسرائیل (فیلم)
  • شایعه عجیب در فضای مجازی پیرامون استقلال
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • احساس گناه ساندرو تونالی؛ کاهش داوطلبانه دستمزد هافبک نیوکاسل
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • معرفی فرصت‌های صادراتی استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • سوال روز: آینده علی خطیر در کجا رقم می‌خورد
  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان